On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  • Tom Cruise şi-a pus fosta soţie să semneze cele mai cudate clauze, în timpul căsniciei, dar şi la divorţul de Katie Holmes

Tom Cruise şi-a pus fosta soţie să semneze cele mai cudate clauze, în timpul căsniciei, dar şi la divorţul de Katie Holmes

8 September 2017 Uncategorized


În mod clar, Tom Cruise este unul dintre cei mai arătoşi actori hollywoodieni şi unul dintre cei mai talentaţi, fiind mereu în top zece cele mai bine plătite vedete din lume. Însă, conform presei, ar putea figura cu siguranţă, pe un loc fruntaş, şi în clasamentul celor mai bizari monştri sacri de pe Glob. De vină poate şi apartenenta să la Biserica Scientologică, cert este că ies la iveală acum clauzele puse fostei sale soţii, Katie Holmes, în timpul căsniciei, dar şi la divorţul de acum cinci ani.

Clauza nr 1

Iată, bunăoară, Daily Mail titrează că Tom Cruise se simte trădat că ex-soţia lui, la atâţia ani de la despărţire, şi-a permis să se afişeze public cu actualul prieten, Jammie Fox. “Tom este şocat, deoarece Katie se întâlneşte cu fostul lor prieten de familie şi se lasă fotografiată cu el”, a spus pubicatiei un prieten al actorului, fără a-şi dezvălui identitatea, asta deşi Cruise ştia de această relaţie din 2013.

Se pare că, în 2012, Katie a fost pusă să semneze că nu se va afişa pubic cu niciun bărbat timp de cinci ani de la divorţ şi, deşi, “termenul” s-a împlinit pw 12 iunie 2017, Cruise se simte în continuare lovit în amorul propriu.

Clauza nr 2

Conform contractului, Katie Holmes nu a avut voie să scoată un geamăt de durere la naşterea fiicei cuplului, Suri. Biserica Scientologică consideră că strigătele mamei în perioada travaliului ar speria pruncul şi l-ar traumatiza pe viaţă. Katie a născut fără a scoate un sunet.

Mai mult decât atât, pe durata sarcinii fostei sale soţii, Cruise şi-a cumpărat un aparat echografic, cu ajutorul căruia monitoriza fătul personal, asta în ciuda avertismentelor medicilor care îi spuneau că supraexpunerea la ultrasunete nu este benefică pentru copil.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *