On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  •  TNB: „Vivien Leigh : ultima conferinţă de presă”, cu Lamia Beligan!

 TNB: „Vivien Leigh : ultima conferinţă de presă”, cu Lamia Beligan!

7 November 2017 Uncategorized


Începând din luna noiembrie 2017, TNB vă propune o nouă piesă, un regal artistic, „Vivien Leigh : ultima conferinţă de presă”.

Un spectacol puternic, dinamic şi tulburător despre destinul excepţional  al uneia dintre cele mai mari actriţe britanice din toate timpurile.

Supranumită „Viv, the world’s darling”, a fost  Scarlet cea de neuitat din „Pe aripile vântului”, sfâşietoarea Blanche Dubois din „Un tramvai numit dorinţă” şi îndrăgostita pasională, gata să rişte totul pentru a-l cuceri pe Laurence Olivier, cel care avea să-i devină soţ şi împreună cu care a format cuplul regal al teatrului englez.

Lamia Beligan o întruchipează pe Vivien Leigh cu intensitate dramatică, umor şi un farmec irezistibil, într-un one woman show pe care nu-l veţi uita.

Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului Uși deschise pentru toți. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

Următoarele reprezentaţii: 12 şi 23 noiembrie 2017, de la ora 20.00. Regia și scenografia sunt semnate Liana Ceterchi…


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *