Home
  • Home
  • Uncategorized
  • Sorina Fredholm, de la muzică la Yoga și viață sănătoasă, invitată la Povești de Succes

Sorina Fredholm, de la muzică la Yoga și viață sănătoasă, invitată la Povești de Succes

25 November 2017 Uncategorized


 Totul a început, așa cum încep de cele mai multe ori poveștile, din pasiune și uneori, cu puțin ajutor, din partea destinului. Dar, să nu uităm ingredientul principal, și din multă determinare. Invitata noastră de astăzi de la Povești de Succes, emisiune difuzată începând cu ora 20.00, la SMART FM 107.3 are o poveste care te îndeamnă să crezi că se poate. Cu condiția să îți dorești, să speri, să crezi și vă muncești pe măsură!

Sorina Fredholm, invitată în studioul nostru împreună cu soțul ei Michael, pentru a-și spune povestea- termină Facultatea de Comu­nicare şi Relaţii Publice din Timi­şoara, însă vine în Bucureşti pentru a participa la prima ediţie a concursului muzical Star Factory.

Nu câştigă, dar îi încolțește pentru prima oară în minte dorinţa de a se muta în Bucureşti pentru a-şi construi o carieră în muzică.O vreme face parte din formația Krypton, însă realizează că poate să facă mult mai mult. Începe să lucreze în publicitate, iar viața ia o altă întorsură.

Lucrul cu oamenii, dorința de a performa, dar mai ales de a alege un stil de viață sănătos au determinat-o pe invitata noastră să să implice din ce în ce mai mult în proiectele privind viața sănătoasă și nutriția.

Așa că, din 2005, dintr-o pură întâmplare a decis să-i contacteze pe cei de la World Class pentru a le propune o colaborare. Cum viața știe întotdeauna parcă pe ce drumuri ne poartă, acolo avea să-l cunoască pe Michael, venit din Suedia în România, care îi devine soț.

Sorina Fredhol este momentan co-founder Monday și instructor Yoga și are, credeți-ne pe cuvânt, toate atributele unei invingătoare, iar povestea ei este una cu siguranță de succes. Este profesor de Yoga și a dezvoltat în România ceva inedit, un proiect pe care îl va lansa luna viitoare, și de care va povesti, împreună cu soțul ei, astăzi, de la ora 20.00.

Zâmbete, bucurie, viață sănătoasă, lumină, puțină yoga, destin, muncă și esența clipei de a fi omul potrivit la locul potrivit. Căci, vorba aceea, așa încep poveștile! Mai ales cele de succes!

Dacă v-am plăcut măcar puțin, dacă v-m tentat cupovestea noastră, știți ce urmează! Astăzi, ora 20.00, pe 107.3. Invitația noastră este mereu aceeași: SĂ FIM SMART, SĂ FIM DE POVESTE!

 


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *