On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  • sanatate@smartfm. Cum scăpăm de dioptrii. Despre bolile neurodegenerative și campania “MAGIC”

sanatate@smartfm. Cum scăpăm de dioptrii. Despre bolile neurodegenerative și campania “MAGIC”

11 November 2017 Uncategorized


Sambată, 11 noiembrie ora 12.00, emisiunea sanatate@smartfm vă asteaptă cu subiecte de ultimă oră.

Melania Medeleanu ia loc pe scaunul din studioul Smart FM si explică de ce e atât de important SMS-ul cu textul “MAGIC” trimis la 8844, deopotrivă pentru copiii cu afecțiuni grave si pentru părinții acestora.

Smart FM, Impreuna #PentruMagicHOME..

Andrei Filip-medic primar specialist oftalmolog Ama Optimex, doctor în stiințe medicale vă răspunde întrebărilor importante întâlnite la pacienți: Operația de reducere de dioptrii, cum pot fi alese tehnicile. Despre SMILE, cea mai modernă tehnică de reducere a dioptriilor, efectuată in Romania de 3 ani, doar la Ama Optimex. Despre perioada de recuperare, spectaculoasă în cazul tehnicii SMILE, în 72 de ore. Totul într-un interviu extrem de interesant cu dr. Andrei Filip.

Dan Mitrea-medic specialist neurologie va vorbi la Smart Fm despre bolile neurodegenerative și impactul lor social. Despre escaladarea Bolii Alzhemier din cauza îmbătranirii populatiei. Există tratament/preventie în cazul bolilor neurodegenerative, aflam de la Dr Dan Mitrea, sambăta 11 noiembrie ora 12, în emisiunea Andei Miclea, sanatate@smartfm.

Puteți asculta emisiunea sanatate@smartfm pe frecvența deja cunoscută a Smart FM, 107,3, dar și pe Smart FM ONLINE.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *