On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  • Povestea colonelului Dan Antonescu la SMART FM 107.3, sâmbătă, de la ora 20.00: 17 ani la Omoruri şi multe nopţi nedormite

Povestea colonelului Dan Antonescu la SMART FM 107.3, sâmbătă, de la ora 20.00: 17 ani la Omoruri şi multe nopţi nedormite

7 July 2017 Uncategorized


Înainte să devină poliţist, a lucrat la Uzina 23 august. A copilărit în zona Lizeanu din Bucureşti şi, deşi era înconjurat de copii de poliţişti, nu şi-a dorit, ironia sorţii, să facă această profesie. Viaţa avea să-i aleagă însă un alt destin… La 28 de ani, în 1987, era deja în cadrul Poliţiei Capitalei. Invitatul de sâmbăta seara al Lilianei Maria Oșca la emisiunea Povești de succes din România, de la ora 20,00, este colonelul în rezervă Dan Antonescu. Emisiunea poate fi urmărită și online, pe smartfm.ro, precum și pe 107,3FM.

Cazuri de omor, adrenalină, agitaţie…

Un om care şi-a petrecut viaţa la graniţa dintre extreme. A apreciat disciplina şi rigoarea, impusă şi de meserie, a vrut întotdeauna să facă şi să se facă dreptate, însă nu de puţine ori, s-a luptat cu sine însăşi, cu gândurile negre şi nopţile nedormite. A participat la anchete în celebrele cazuri Ioan Luchian Mihalea sau Konstantinos Passaris. Pentru ambele, criminalistul a fost avansat la excepţional.

Cazuri de omor care de care mai întortocheate, agitaţie, adrenalină, crime, criminali necunoscuţi, gânduri negre, furie, nopţi nedormite şi 17 ani petrecuţi la Serviciul „Omoruri“.

Dan Antonescu, „Colonelul“,  aşa cum i se spunea printre colegi, se află în studiul SMART FM şi are, cu siguranţă, de povestit cât alţii în zece vieţi! A cunoscut succesul, însă oare a meritat preţul plătit? Ne va spune chiar el! Să fim SMART! Să fim de poveste!

Important! Emisiunea poate fi ascultată în regim de live şi pe telefon sau pe site-ul radioului, smartfm.ro.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *