Home
  • Home
  • Uncategorized
  • Monica Simiciuc, prima femeie conducător de câini din Poliţia Română, la Poveşti de Succes . Sâmbătă, de la ora 20.00

Monica Simiciuc, prima femeie conducător de câini din Poliţia Română, la Poveşti de Succes . Sâmbătă, de la ora 20.00

6 October 2017 Uncategorized


Bine v-am regăsit la Poveşti de Succes! De data aceasta, adică sambata, începând cu ora 20.00, la Smart fm 107.3, vă aşteaptă o poveste senzaţională!

 

Şi, ca să vă facem poftă de una porţie poveste şi să fie şi de succes vă spunem doar atât: invitata noastră trăieşte într-o lume periculoasă, dar şi frumoasă. Agitaţie şi multă adrenalină… O găsim printre cei mai frumoşi, cei mai puternici, dar mai ales cu nasul bine prelucrat… pentru a-i mirosi pe infractori.

 

Se antrenează ore întregi, dau examene, primesc note, nu iau şpagă şi nu-şi trădează niciodată partenerul de intervenţie. Monica Simiciuc, prezentă  în studioul SMART FM 107.3 are o poveste  în spatele căreia se ascunde însă foarte multă muncă şi seriozitate. Este agent principal și prima femeie conducător de câini din sudul României din Poliţia Română.

 

„Atâta vreme cât sunt cu el pe teren, cât îmi apără spatele, știu sigur că nu mi se poate întâmpla nimic”, spun Monica despre acel partener fidel care nu a trădat-o niciodată.

 

Dacă v-am stârnit interesul, vă aşteptăm să aflaţi toată povestea în această sâmbătă. Garantat merită!

 

Şi, fiindcă noi trăim prin şi datorită poveştilor, vom încheia aşa cum ne reprezintă cel mai bine: ,,Poate că povestea este partea cea mai frumoasă a vieţii omeneşti… cu poveşti ne leagănă lumea, cu poveşti ne adoarme… Ne trezim şi murim cu ele”, spunea marele poet Mihai Eminescu.

 

Aşadar, ne primiţi cu POVEŞTILE? Noi venim! Rămânem SMART, rămânem DE POVESTE!

 

 


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *