On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  • George Clooney: „Nu mi-am imaginat vreodată ca, la 56 de ani, o să schimb pampersi și o să am gemeni. Ceea ce vreau sa va spun este sa nu va faceți planuri”

George Clooney: „Nu mi-am imaginat vreodată ca, la 56 de ani, o să schimb pampersi și o să am gemeni. Ceea ce vreau sa va spun este sa nu va faceți planuri”

4 September 2017 Uncategorized


George și Amal Clooney au fost prezenti pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Venetia. Ziaristii prezenti la eveniment l-au întrebat pe actor care a fost sursa de inspiratie pentru alegerea numelui gemenilor cuplului. Bebelusii, băiat și fetița, se numesc Alexandru și Ella. George Clooney a răspuns detaliat: „Ne-am imaginat ca acești copii vor fi în atenția marelui public și fiecare mișcare pe care o vor face, fiecare decizie pe care o vor lua va fi judecată. Nu ne-am gândit la Alexandru cel Mare sau la Ella Fitzgerald când le-am ales numele. Am considerat ca este foarte important sa nu le dam nume caraghioase”, a precizat Clooney.

IN mod clar, actorul și-a luat foarte în serios rolul de părinte și a dat presei multe detalii despre gemeni: „IN mod clar, Alexander și Ella au personalitati diferite. El este cam bataus, gălăgios și adora sa mănânce. Ella, însă, are niște ochi imensi, este eleganta în miscari și este foarte atenta la ce se întâmpla! Mulțumesc lui Dumnezeu, ea seamănă cu Amal!”, a povestit zâmbind Clooney. Apoi a continuat: „In prezent, job-ul meu este sa schimb pampersi și să mă plimb cu copiii prin parc. Niciodată nu mi-am imaginat ca, la 56 de ani, o să fiu un mândru tata de gemeni. Ceea ce vreau sa va spun este sa nu va faceți planuri. Doar bucurați-vă de ceea ce va aduce viața!”.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *