On Air

Craioveanu și Dinculescu

Home
  • Home
  • Uncategorized
  • Actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii

Actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii

6 July 2017 Uncategorized


Actorul Marcel Iureș a fost prezent ieri la o emisiune realizată, la Digi 24, de  Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru. Întrebat de Florin Negruțiu ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a răspuns: „Un bărbat și o femeie… și nu e normal? Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc”, a mai spus actorul, care spune că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”. ”Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…”, a mai adăugat Marcel Iureș.

Despre incidentele de la Cluj-Napoca, actorul a comentat: „Ca la scandal. Dați o palmă unui cerșetor la Casa Centrală a Armatei și o să vedeți că se strânge lume buluc”.

Iureș a tot repetat că subiectul minorităților nu prea îl interesează: „Vorbim de minorități – și nu o spun cu ipocrizie, că descopăr eu acum cuvântul -, am… altă… treabă. Pur și simplu am altă treabă. Nu îmi bat capul. Oricum plătim o armată de oameni care trebuie să gândească lucrurile astea. Tot pe mine mă întrebi? Ce-ai cu mine, frate? Am treabă! Pe cuvânt!”, a spus Marcel Iureș.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *